Bli med på workshop i din egen stue og i ditt eget tempo. Bestill i nettbutikken. Sammen skal vi lage flotte juletog med papir som base. Dette er et supert materiale å jobbe med: enkel tilgang, rimelig og har mange strukturer. Workshopen består av pdf-oppskrift med bilder i pdf-format og livesendinger i lukket facebookgruppe.

Alle som blir med på workshopen, må ikke bli med i facebookgruppen. Den er ment som et tilleggsmedie for å se hva andre lager og der vi kan få andre ideer til dekor og fargevalg som ikke er direkte i workshopen fra meg. Veldig spennende å se andres versjoner, men det er helt frivillig å bli med. Workshopen blir like fullstendig uten gruppen. Likevel anbefaler jeg å bli med i gruppen dere får invitasjon til i oppstartsmailen fra meg. Det blir mye morro her!

Pdf-filen sendes til oppgitt e-postadresse fra og med 4. november. Den består av detaljerte beskrivelser av alle elementene vi bruker gjennom hele workshopen. Trykk på bildene under for å gå til nettbutikken